Ingyen cumók

Olyan oldalakat szeretnék bemutatni, ahonnan ingyenesen lehet rendelni, nyerni mindenféle dolgot. Ezek teljesen ingyenesek, postaköltség sincs!

Ha kérdésed lenne, tedd fel nyugodtan akár itt, akár az ingyenezmegaz@gmail.com e-mail címen. Ha Te is tudsz ingyen dolgokat és megosztanád velünk, írd meg és kiteszem a blogra. Kérlek titeket, hogy "vásárolj és nyerj" típusú játékokat ne küldjetek, mert az sajnos nem ingyenes!

Lehetséges, hogy némely link már időközben nem "él" bármilyen okból kifolyólag. Ha ilyet találtok, elnézéseteket kérem, nem ellenőrzöm utólag már a linkeket!

Hasznos linkek

Utolsó kommentek

">

Szurkoljon élőben a BL-meccseken!

2009.11.16. 11:15 :: Lepeda

"A Fiorentina ellen sikerült megszerezni az első gólokat, a Liverpool ellen szeretné a Loki megszerezni az első pontokat is. Ebben Ön is segíthet, ha élőben szurkol a magyar bajnokcsapatnak a Puskás Ferenc Stadionban. Mi pedig abban segítünk Önnek, hogy két belépőhöz juttathatjuk, ha helyesen válaszol három kérdésünkre.  Játsszon velünk!A DVSC Bajnokok Ligája szerepléséhez kapcsolódó játéksorozat aktuális fordulójának tétje 4 darab jegy a Debrecen-Liverpool mérkőzésre. A belépőkön kívül kisorsolunk még 3 darab Loki-sálat is a helyes választ adó játékosok között. A játékra regisztrálni 2009. november 22-én éjfélig lehet. (A december 9-éig tartó játék hátralévő fordulóiban további jegyek nyerhetők a Debrecen aktuális hazai és idegenbeli BL-meccseire.)"

Link: www.fogyhat.hu/loki_bl_jatek/pageloader.jsp

Küldte: Petra

3 komment

Címkék: időszakos nyereményjáték

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyenezmegaz.blog.hu/api/trackback/id/tr31528567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

petra.gondolai6 2009.11.16. 15:39:32

én már játszottam, hajrá, hajrá..:)
világ életemben, lányként, imádtam a focit. fura lesz h most Fernando Torres ellenünk játszik. nagy kedvencem. most kinek szurkoljak?

ForzaBrave 2009.11.16. 15:41:28

tipikus nő:) kit érdekel hogy néz ki, nem a meccs a lényeg?:P

petra.gondolai6 2009.11.16. 15:46:09

de, az is. hidd el, ismerem a szabályokat, és nem csak a játékosok miatt nézem, hanem a meccs izgalma miatt is.
süti beállítások módosítása