Ingyen cumók

Olyan oldalakat szeretnék bemutatni, ahonnan ingyenesen lehet rendelni, nyerni mindenféle dolgot. Ezek teljesen ingyenesek, postaköltség sincs!

Ha kérdésed lenne, tedd fel nyugodtan akár itt, akár az ingyenezmegaz@gmail.com e-mail címen. Ha Te is tudsz ingyen dolgokat és megosztanád velünk, írd meg és kiteszem a blogra. Kérlek titeket, hogy "vásárolj és nyerj" típusú játékokat ne küldjetek, mert az sajnos nem ingyenes!

Lehetséges, hogy némely link már időközben nem "él" bármilyen okból kifolyólag. Ha ilyet találtok, elnézéseteket kérem, nem ellenőrzöm utólag már a linkeket!

Hasznos linkek

Utolsó kommentek

">

Hányan fértek be egy telefonfülkébe?

2010.06.22. 08:27 :: Lepeda


Dátum:
2010. július 1.
Idő:
18:00 - 20:00
Helyszín:
Budapest, Erzsébet tér, Gödör Klub

"Július első napján megtudhatod, hányan férnek be összesen egy telefonfülkébe. Gyűjtsd össze a barátaidat, jelentkezzetek a Sony Ericsson Facebook rajongói oldalon (http://www.facebook.com/SonyEricssonHungary), és gyertek a Gödörhöz 2010. július 1-jén délután 6 órára! A nyertes csapat tagjai egy-egy X10 mini telefonnal gazdagodnak!

A jelentkezés szabályai:

A játékra a SE Hungary üzenőfalára feltöltött képpel lehet jelentkezni, amelyen az összes csapattag meg lett jelölve, a Facebook jelölés („Tag this Photo”) funkciójával.
• A Játék Galériájából letöltött képet a nevezni kívánó felhasználó visszatölti saját nevében az SE Hungary üzenőfalára, és csapatnevet ad neki, erre a képre jelöli be magát az adott csapat többi tagja is.

A nevezés akkor érvényes, ha az összes alábbi feltétel együttesen teljesül:
• a hivatalos SE által meghatározott képre jelöltek a csapattagok
• a képen (kommentben, vagy jelölésben) szerepel a csapatnév
• a kép 10 ember jelölését tartalmazza, akik mind a SE Hungary oldal rajongói
• a csapatkapitány (a képet feltöltő személy) a Sony Ericsson képviselői által küldött üzenetre visszaigazolja jelentkezésüket és elfogadja a játék szabályzatát
• a megadott jelentkezési határidőn belül történik és a verseny kezdete előtt a Sony Ericsson kommunikációs ügynöksége, LWp Kommunikáció hivatalosan visszaigazolta a csapat jelentkezését."

Link: www.facebook.com/home.php
 

7 komment

Címkék: időszakos nyereményjáték

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyenezmegaz.blog.hu/api/trackback/id/tr602100110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bogarhatu 2010.06.23. 12:41:56

Mostanság nagyon sok SE nyereményjáték van. tetszik ez a hozzáállás. Csak így tovább.

dancerfoot 2010.06.24. 10:17:24

@bogarhatu: Nekem is tetszik :D
Csak hogyan szedek össze még 9 vékony ismerőst :D:D

pakolinda 2010.06.24. 13:52:10

@dancerfoot: Szerintem simán menni fog. körüzi és kész is.

herbaloo 2010.06.24. 16:20:36

jaja facebookon van mostmár ilyen event szervező én annak segítségével máris 6 embernél tartok akik tutira eljönnének. simán megy ez, a gyorsaság lesz a döntő :)

Morfologus59 2010.06.28. 09:43:28

A baráti társaságom fiú tagja nagyrészt 80 kiló felett vannak, na velük esélytelen lenne beférni :P én csak csajokkal tervezem arra csak jobb az esély:D

ebtani 2010.06.28. 11:10:57

höhhh. keress új barátokat!! :D:D

azért ha jobban körülnézel biztos vannak olyan haverjaid is,akik közül tíz, ha nem is normálisan de elfér a telefonfülkében.

pár tornásznak kellene szólni, ők többnyire alacsonyabbak. Csollány Szilveszter sem épp egy óriás. :)

Töhötömke 2010.06.28. 13:37:06

Ha a csajszik beülnek a pasik nyakába akkor szerintem semmi gáz nem lesz:) Hajrá:)
süti beállítások módosítása