Ingyen cumók

Olyan oldalakat szeretnék bemutatni, ahonnan ingyenesen lehet rendelni, nyerni mindenféle dolgot. Ezek teljesen ingyenesek, postaköltség sincs!

Ha kérdésed lenne, tedd fel nyugodtan akár itt, akár az ingyenezmegaz@gmail.com e-mail címen. Ha Te is tudsz ingyen dolgokat és megosztanád velünk, írd meg és kiteszem a blogra. Kérlek titeket, hogy "vásárolj és nyerj" típusú játékokat ne küldjetek, mert az sajnos nem ingyenes!

Lehetséges, hogy némely link már időközben nem "él" bármilyen okból kifolyólag. Ha ilyet találtok, elnézéseteket kérem, nem ellenőrzöm utólag már a linkeket!

Hasznos linkek

Utolsó kommentek

">

Filmőrült Vagyok - LG HX806PE filmes játék

2011.05.09. 07:59 :: Lepeda

"Ebben a nyereményjátékban egy képen kell megtalálni harminc film elrejtett elemeit, és egy Facebook alkalmazás segítségével megadni a filmek címeit - szerencsére az űrlap elmenthető, így van idő a keresgélésre.
A fődíj egy LG HX806PE 3D Blu-ray házimozi rendszer állítható magasságú hangsugárzókkal, amit azok nyerhetnek meg, akik mind a 30 filmcímet helyesen adták meg, továbbá azok között, akik legalább 15 filmcímet eltaláltak, kisorsolnak 5 darab popcornsütőt.
A játékhoz a Facebook alkalmazás itt található:
https://apps.facebook.com/filmorult/
A bemutató film pedig az alábbi linken tekinthető meg:
https://www.youtube.com/watch?v=w8nOs7hSTBo
A Játék 2011. április 27.-én kezdődik, és hat héten át tart."

Köszönjük Annának!

6 komment

Címkék: időszakos nyereményjáték

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyenezmegaz.blog.hu/api/trackback/id/tr162889030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MártonFull 2011.05.11. 10:05:12

Kb. 2 olyan kis részlet van amit egyszerűen nem tudok kitalálni :S
Mondjuk az tény hogy sokkal egyszerűbb mint ami régebben volt, amikor a szövegből kellett kitalálni... Itt van idő megnézegetni a képet, meg legalább nem teljesen a szerencsén múlik a siker, hanem azért gondolkodni is kell ;)
Ha van még ilyen jöhet!!! :)

Tracktick 2011.05.13. 13:07:06

Ez nagyon jópofa, egy értelmes játék ami tényleg elgondolkodtatja az embert. Szerintem sem olyan nehéz, 2-3 darab van amiben nem vagyok biztos, vagy egyáltalán nem tudom de rá fogok jönni:)

A rajzolás előtt meg le a kalappal, annyira becsülöm azokat akik ilyen jól rajzolnak:)

A házimoziról meg annyit hogy nagyon jól néz ki és a tudása is legalább ilyen jó. 100e Ft alatt is meg lehet kapni szóval az ár/érték arány teljesen korrekt. Az állítható magasságú hangsugárzók nagyon tetszenek benne. Nyáron ha már megint lesz úgy spórolt pénzem lehet beruházok egyre, persze ha ez most nem jön össze:P:)

toi 2011.05.17. 16:52:29

én a csirkét, a mackót a szökőkútnél és az autópályát nem tudom. a többi sztem megvan.

Alices 2011.05.18. 16:32:56

A mackó lehet, hogy a Susogós mackók. Ami a Comedyn megy, most divat. Annak a kezében le tudok képzelni mindent.

Mellesleg a szökőkút nem játszik? Cápa vagy iesmi...

Az Autópálya nem tudom mi, de az lesz benne a trükk, hogy függőlegesen áll. Minden reális a rajzon, arányos. Nyilván oka van annak, hogy így áll.

párnahuzi 2011.05.20. 12:35:11

A mackó, az nem mackó, hanem mormota;)

Baloldali ház második szintjén lévő képet nem tudom hova rakni, segítség?

koppi85 2011.05.24. 13:10:44

A mackót ki nem találtam volna, hogy mormota... őszintén, ezt honnan lehet tudni? Nehogy azt mondjátok, hogy ti is a facebookhozzászólásnál értesültetek róla, mert akkor lehunyom az összes szemem... igazat megvallva nem is érdekel már ez az egész. >(
süti beállítások módosítása