Ingyen cumók

Olyan oldalakat szeretnék bemutatni, ahonnan ingyenesen lehet rendelni, nyerni mindenféle dolgot. Ezek teljesen ingyenesek, postaköltség sincs!

Ha kérdésed lenne, tedd fel nyugodtan akár itt, akár az ingyenezmegaz@gmail.com e-mail címen. Ha Te is tudsz ingyen dolgokat és megosztanád velünk, írd meg és kiteszem a blogra. Kérlek titeket, hogy "vásárolj és nyerj" típusú játékokat ne küldjetek, mert az sajnos nem ingyenes!

Lehetséges, hogy némely link már időközben nem "él" bármilyen okból kifolyólag. Ha ilyet találtok, elnézéseteket kérem, nem ellenőrzöm utólag már a linkeket!

Hasznos linkek

Utolsó kommentek

">

Írj egy NAGYSZERŰ dalt 1 000 000 Ft-ért!

2012.11.16. 20:04 :: Lepeda

"Most profik és amatőrök összemérhetik a tudásukat. Nincs műfaji korlát, mindenki alkothat a saját stílusában. Olyan dalt, amilyet csak szeretne. De azért van némi nehezítés: a dal refrénjében szerepelnie kell a következő három szónak: EGYSZERŰ. SZAKSZERŰ. NAGYSZERŰ. Ragok, képzők és toldalékok nélkül, ebben a sorrendben, de természetesen nem kötelező közvetlenül egymás után.

A beérkezett dalok közül meghívott zsűri választja ki a három legjobbat. Mindezt úgy, hogy a zsűri nem fogja tudni, hogy ki a szerzője, mert ekkor még csak a dal maga és a címe lesz nyilvános a dalverseny weboldalán.

A nevezéshez meg kell adni az előadó nevét is, de a feltöltött daloknak csak a címét fogja látni mindenki. Az előadók kilétét csak később fedjük fel.

A legjobbnak ítélt három dal közül a közönség dönt, melyik a legnagyszerűbb, vagyis ki lesz a nyertes! A győztes dal szerzőjének jutalma: 1 000 000 Ft 

OBI- vásárlási utalvány formájában. Ha több szerző alkotta a művet, a díj egyenlő arányban elosztásra kerül a szerzők között.

Ezen felül a nyertes dalhoz egy videoklip is készül, amelynek költségeit teljes egészében a dalverseny kiírója finanszírozza! Vagyis így még szélesebb tömegekhez fog eljutni, és akár országos sláger is lehet belőle! Mi mindössze egy dalt (mp3 file-ban) és a hozzá tartozó dalszöveget (Word-dokumentumban) fogjuk kérni.

Nevezési határidő: 2012. november 30.

A zsűri döntését 2012. december 15-én tesszük közzé a www.nagyszerudal.hu weboldalon.
Ekkor kezdődik a nyilvános szavazás is, amelynek vége: 2013. január 13."

Szólj hozzá!

Címkék: időszakos nyereményjáték

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyenezmegaz.blog.hu/api/trackback/id/tr554910761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása