Ingyen cumók

Olyan oldalakat szeretnék bemutatni, ahonnan ingyenesen lehet rendelni, nyerni mindenféle dolgot. Ezek teljesen ingyenesek, postaköltség sincs!

Ha kérdésed lenne, tedd fel nyugodtan akár itt, akár az ingyenezmegaz@gmail.com e-mail címen. Ha Te is tudsz ingyen dolgokat és megosztanád velünk, írd meg és kiteszem a blogra. Kérlek titeket, hogy "vásárolj és nyerj" típusú játékokat ne küldjetek, mert az sajnos nem ingyenes!

Lehetséges, hogy némely link már időközben nem "él" bármilyen okból kifolyólag. Ha ilyet találtok, elnézéseteket kérem, nem ellenőrzöm utólag már a linkeket!

Hasznos linkek

Utolsó kommentek

">

Licitbox.hu

2010.10.18. 07:55 :: Lepeda

"Folyamatosan lehet hirdetéseket olvasni amiért azonnal levásárolható ingyen pontokat adnak, folyamatos kviz játék és szavazás ahol szintén ingyen értékes nyereményeket adnak.
 
Részlet az infomenüből:
 
8. A Picur Ajándék Kft által szervezett folyamatos pontgyüjtési aukcióval egyszerűen juthatsz Te is internetes jövedelemhez!
Az összegyűjtött pontokat azonnal szabadon felhasználhatod az oldalon, vagy eladhatod őket a Bolhapiacon, vagy a szeptembertől induló Hetivásáron, melyek két naposak lesznek. A Hetivásár termékek katalógusából lehet majd vásárolni értük.
A katalógus folyamatosan kerül feltöltésre a készletünkből, valamint figyelembe vesszük a különböző kivánságokat is, és beszerzünk olyan termékeket is ez alkalomra amiket Ti javasoltok.
Az első Hetivásár ideje: 2010. szeptember 17-18
Lesz nonstop nyitvatartó katalógus bolt is, ahol zömmel használt termékeket / pld. DVD, Könyv / s aukciós árban levő új termékek is.
Mind a két lehetőség a Pont katalógus boltban található meg.
Jelenleg hét lehetőséged van az ingyenes pontszerzésre."

Link: www.licitbox.hu/

Köszönjük Lacinak.

 

1 komment

Címkék: időszakos nyereményjáték

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyenezmegaz.blog.hu/api/trackback/id/tr852380132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

stuncenpudli 2010.10.20. 11:25:16

ezt valaki elmagyarázhatná, hogy pontosan hogyan is működik mert számomra nagyon nem világos, azt látom, hogy az oldal az gyakorlatilag egy vatera vagy tesz-vesz klón, de ezzel hogy kereshetek? Ha ott adok el dolgokat? ez is tiszta de akkor meg már inkább a vatera azt többen nézik, tuti drágábban el tudok adni bármit...
Tehát miért is jó ez nekem?
süti beállítások módosítása