Ingyen cumók

Olyan oldalakat szeretnék bemutatni, ahonnan ingyenesen lehet rendelni, nyerni mindenféle dolgot. Ezek teljesen ingyenesek, postaköltség sincs!

Ha kérdésed lenne, tedd fel nyugodtan akár itt, akár az ingyenezmegaz@gmail.com e-mail címen. Ha Te is tudsz ingyen dolgokat és megosztanád velünk, írd meg és kiteszem a blogra. Kérlek titeket, hogy "vásárolj és nyerj" típusú játékokat ne küldjetek, mert az sajnos nem ingyenes!

Lehetséges, hogy némely link már időközben nem "él" bármilyen okból kifolyólag. Ha ilyet találtok, elnézéseteket kérem, nem ellenőrzöm utólag már a linkeket!

Hasznos linkek

Utolsó kommentek

">

Indul a nagy kerti receptverseny!

2012.06.15. 19:54 :: Lepeda

A Kertvarázs Magazin elindítja a nagy kerti receptversenyét, ahol olyan recepteket várunk, amelynek a fő összetevője a kertből származik.

Ez a bizonyos kerti alapanyag lehet, egy fajta fűszernövény, gyümölcs, zöldség, a lényeg hogy a receptben ez legyen a főszereplő. Az étel lehet akár leves, akár főétel, vagy sütemény, de hangsúlyozni kell a kerti összetevőt! Csak olyan receptek kerülnek majd be a magazinba, amelyek mellé a recept beküldője fényképet is csatolt, méghozzá saját készítésű fotót! Mivel a receptekre szavazni is lehet majd, a sorsolásnál a szavazatok számát is figyelembe vesszük, tehát az olvasók véleménye is számít majd.

Nyeremények:

A recept beküldői között 5 db. 2000Ft értékű szakácskönyvet sorsolunk ki!

A recepteket és a fényképeket az alábbi űrlapon keresztül lehet beküldeni!

A beküldés határideje 2012. július 15. Sorsolás: 2012. július 17.-én!

A nyerteseket a sorsolás napján emailben értesítjük, a nyereményeket postán fogjuk eljuttatni a szerencsés nyertesekhez.

A receptverseny szabályai:

1.A receptversenyre csak olyan ételekkel lehet nevezni, amelynek a fő összetevője a kertből származik, ez lehet akár egy gyümölcs, egy fűszer, vagy egy zöldség növény! Az étel lehet leves, sütemény, vagy bármilyen főétel!

2. Egy névvel és email címmel akár több recepttel is lehet nevezni.

3. A receptek pontos és részletes leírással kell beküldeni, hozzávalók, elkészítés ideje, módja, stb.

4. Recepteket csak saját fotóval együtt fogadunk el, ha valaki az egész étel elkészítését lefotózza, így több fotót küld a recept mellé, az plusz pontnak számít.

A fotóknak jpg formátumúnak kell lennie, és minimum 800*600 –as méretben kérjük beküldeni.

5. A legjobb receptek bekerülnek a Kertvarázs facebook oldalára is.

6. A pályázók nevezéskor elfogadják, hogy a beküldött recepteket és fotókat a Kertvarázs magazin a továbbiakban saját tartalmaként kezeli, és azok szerzői jogait a beküldőtől független módon gyakorolja. A Kertvarázs magazin ugyanakkor semmilyen felelősséget nem vállal a receptek származásáért.

Link: http://www.kertvarazsmagazin.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=3753:indul-a-nagy-kerti-receptverseny&catid=7:gazstro&Itemid=8

Szólj hozzá!

Címkék: időszakos nyereményjáték

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyenezmegaz.blog.hu/api/trackback/id/tr814591054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása