Ingyen cumók

Olyan oldalakat szeretnék bemutatni, ahonnan ingyenesen lehet rendelni, nyerni mindenféle dolgot. Ezek teljesen ingyenesek, postaköltség sincs!

Ha kérdésed lenne, tedd fel nyugodtan akár itt, akár az ingyenezmegaz@gmail.com e-mail címen. Ha Te is tudsz ingyen dolgokat és megosztanád velünk, írd meg és kiteszem a blogra. Kérlek titeket, hogy "vásárolj és nyerj" típusú játékokat ne küldjetek, mert az sajnos nem ingyenes!

Lehetséges, hogy némely link már időközben nem "él" bármilyen okból kifolyólag. Ha ilyet találtok, elnézéseteket kérem, nem ellenőrzöm utólag már a linkeket!

Hasznos linkek

Utolsó kommentek

">

Ingyen DM kártya

2009.04.21. 14:22 :: Lepeda

"A dm active beauty világa program tagjaként Ön számtalan kedvezményre jogosult. 2009. június 30-ig minden új jelentkezőnek 50 pont startbónuszt adunk."

Link: www.dm-drogeriemarkt.hu/content/akciok/kedvezmenyek_vilaga.html

1 komment

Címkék: ingyen ingyen klubkártya

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyenezmegaz.blog.hu/api/trackback/id/tr961159152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maris77 2012.02.12. 17:38:28

Tisztelt dm csapat.Sajnálattal veszem,hogy a kisfiam születése előtt legalabb 2 hónappal megigényeltem a dm kártyát és még most sem kaptam meg a végleges kártyát,pedig a kisfiam egy pár napmúlva 1éves.Az ideiglenes kártyáról(az én hibámból is)pedig lekopott a szám,és ezért nem lehet a pontokat felírni.A pénztárnál mikor kérdeztem,hogy nem 3hónapon belűl érkezik-e meg azt mondták igen,de már más is panaszkodott,hogy nem kapta meg,de nem érti hogy miért.De ha kell hívjam az ügyfélszolgálatot.Hát nagy segitséget kaptam!Üdv
süti beállítások módosítása