Ingyen cumók

Olyan oldalakat szeretnék bemutatni, ahonnan ingyenesen lehet rendelni, nyerni mindenféle dolgot. Ezek teljesen ingyenesek, postaköltség sincs!

Ha kérdésed lenne, tedd fel nyugodtan akár itt, akár az ingyenezmegaz@gmail.com e-mail címen. Ha Te is tudsz ingyen dolgokat és megosztanád velünk, írd meg és kiteszem a blogra. Kérlek titeket, hogy "vásárolj és nyerj" típusú játékokat ne küldjetek, mert az sajnos nem ingyenes!

Lehetséges, hogy némely link már időközben nem "él" bármilyen okból kifolyólag. Ha ilyet találtok, elnézéseteket kérem, nem ellenőrzöm utólag már a linkeket!

Hasznos linkek

Utolsó kommentek

">

Regisztráljon a Tesco Utazás hírlevélre és nyerjen nyaralást Tenerifére!

2010.05.24. 10:06 :: Lepeda

"A sorsolásba kerülés egyik előfeltétele, hogy a jelentkező 2010. június 30-án 10.00 órakor tagja legyen Tesco Utazás hírlevél adatbázisának, ahova a hírlevél feliratkozás menüpontban, nevének és email címének megadásával és elküldésével tud bekerülni.

A Tesco Utazás hírlevélre való feliratkozással ("Feliratkozás" gombra kattintással)elismerem, hogy „Regisztráljon a Tesco Utazás hírlevélre és nyerjen nyaralást Tenerifére!" c.nyereményjátékra vonatkozó alábbi részvételi szabályzatot és az alábbi adatkezelési tájékoztató és hozzájárulás rendelkezéseit teljes mértékben megismertem, azokat elfogadom, és kijelentem, hogy a nyereményjátékon részt kívánok venni és hozzájárulok a fenti adataim kezeléséhez."

Link: www.tescoutazas.hu/jatek

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyenezmegaz.blog.hu/api/trackback/id/tr452020044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása