Ingyen cumók

Olyan oldalakat szeretnék bemutatni, ahonnan ingyenesen lehet rendelni, nyerni mindenféle dolgot. Ezek teljesen ingyenesek, postaköltség sincs!

Ha kérdésed lenne, tedd fel nyugodtan akár itt, akár az ingyenezmegaz@gmail.com e-mail címen. Ha Te is tudsz ingyen dolgokat és megosztanád velünk, írd meg és kiteszem a blogra. Kérlek titeket, hogy "vásárolj és nyerj" típusú játékokat ne küldjetek, mert az sajnos nem ingyenes!

Lehetséges, hogy némely link már időközben nem "él" bármilyen okból kifolyólag. Ha ilyet találtok, elnézéseteket kérem, nem ellenőrzöm utólag már a linkeket!

Hasznos linkek

Utolsó kommentek

">

Újabb Elmű-Émász kuponok

2013.02.26. 21:52 :: Lepeda

Fizesse be áramszámláit minden hónapban határidőre, mert most különösen zsebre megy a pontosság! Hűségprogramunkban valamennyi, számláit pontosan rendező ügyfelünk vásárlási kedvezményekre jogosító kuponcsomagban részesül!

Pénzt ér a pontosság?

Igen! A kedvezmény-kuponokkal Ön akár több ezer forintot is megtakaríthat.

A kuponcsomag olyan termékekre és szolgáltatásokra biztosít kedvezményeket Önnek, amelyekre szinte minden háztartásnak szüksége van. Legyen szó étkezésről, ruházkodásról, üzemanyagról, utazásról, kultúráról vagy egyéb kikapcsolódásról, az ELMŰ-ÉMÁSZ segít takarékoskodni Önnek.

 És mit kell mindezért tennie?

A kuponcsomag automatikusan jár Önnek. Nem kell regisztrálnia, nem kell igényelnie, nem terheljük Önt felesleges adminisztrációval. Egyszerűen csak figyeljen oda a havi áramszámlák fizetési határidejére, fizesse be őket mindig időben és már jogosulttá is válik a kedvezményes kuponokra.

Hogyan kapja meg a kedvezménycsomagokat?

Amennyiben határidőre befizeti áramszámláit, a kuponcsomagot automatikusan, rendszeres időközönként, az áramszámla mellékleteként juttatjuk el Önnek.

Ki jogosult az aktuális, második kuponcsomagra?

Ha Ön határidőre befizette az összes, július 27. és október 31. között esedékes villanyszámláját, jogosultságot szerzett a Hűségprogram második, immáron 24 partnerkedvezményt tartalmazó kuponcsomagjára.* A kuponcsomagok postázása november végén megkezdődött, 2013. február végéig minden jogosult kézhez fogja kapni a kedvezménycsomagot. A kuponok beváltására az esetek nagy részében 2013. február és március hónapokban lesz lehetősége."

Link: http://www.aram.hu/husegprogram/informaciok

Megérkezett a második kuponcsomag is :D

Szólj hozzá!

Címkék: ingyen ingyen kupon

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyenezmegaz.blog.hu/api/trackback/id/tr215107329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása