Ingyen cumók

Olyan oldalakat szeretnék bemutatni, ahonnan ingyenesen lehet rendelni, nyerni mindenféle dolgot. Ezek teljesen ingyenesek, postaköltség sincs!

Ha kérdésed lenne, tedd fel nyugodtan akár itt, akár az ingyenezmegaz@gmail.com e-mail címen. Ha Te is tudsz ingyen dolgokat és megosztanád velünk, írd meg és kiteszem a blogra. Kérlek titeket, hogy "vásárolj és nyerj" típusú játékokat ne küldjetek, mert az sajnos nem ingyenes!

Lehetséges, hogy némely link már időközben nem "él" bármilyen okból kifolyólag. Ha ilyet találtok, elnézéseteket kérem, nem ellenőrzöm utólag már a linkeket!

Hasznos linkek

Utolsó kommentek

">

Kedvezményes vásárlások. Minden nap akár 50-90%-os kedvezmény

2010.12.21. 08:23 :: Lepeda

bonuszbrigád.JPG"Felkutatjuk a legjobb helyeket, lealkudjuk az áraikat, és meghirdetjük az ajánlatokat. Ha elegen vagyunk, megkapjuk a kedvezményt. A Brigád megkeresi és meggyőzi a szerintünk legjobb éttermeket, kozmetikai- és masszázs-szalonokat, szállodákat és más szolgáltatókat, hogy adjanak nekünk egy nagy kedvezményt, és cserébe toborzunk egy minimum számú vásárlót. Mindenki boldog és mindenkinek megéri: te kevesebbet költesz, nekik pedig több vásárlójuk lesz. Így működik a Bónusz Brigád, ez a közösségi vásárlás. Együtt olcsóbb."
 
"Nem csak azért van szerencséd, mert mostantól megkapod a legjobb ajánlatokat, hanem azért is, mert azok közül, akik 2010. december 15. és 2011. január 15. között iratkoznak fel, te lehetsz az a szerencsés új brigádtag, aki 1 millió forintot nyer. A nyereményt tetszés szerint költheted el Bónusz Brigád kuponokra."
 
 

2 komment

Címkék: kedvezményes

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyenezmegaz.blog.hu/api/trackback/id/tr952529519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MártonFull 2011.05.11. 10:09:16

ez a wow-os dolog ez elég gáz, de a bónusz brigád, az nagyon tetszik már egyszer vettem is részt ilyenen, és valóban megéri! Mindenkinek tessék kipróbálni!
süti beállítások módosítása